Å spille på hest

Visste du at det å spille på hest i flere land er mer populært enn å spille på verdens største idrett, nemlig fotball? I Norge kan du spille på både trav og galopp, og det går løp hver eneste dag. Dette er din guide for hvordan du spiller på hester – men du får også noen råd om hvordan du kan vinne!

Høy- og lavoddsspill

Innenfor hestespill finnes det flere spillformer. Du kan spille på høyoddsspillene, som går ut på å tippe riktig på flere løp, som i V65 og V75. Her kan gevinstene raskt komme opp i millionbeløp, derav navnet, og du kan vinne skyhøye summer, men sjansen er lavere enn i de andre spillene. For du kan også tippe på om en hest vinner et løp, eller til og med om en hest blir blant de tre beste i løpet, og her kan treffprosenten din bli høy hvis du er flink. Dette er derfor det vi kaller for lavoddsspill. Lavoddsspillene er et spill der man må være smartere enn de andre spillerne, for her gjelder det å finne beste odds på nettet før du leverer spillet ditt.

Slik gjør proffene det!

Det er mange spillere som lever av hestespill på nettet. De er kresne spillere, som kanskje vet om en hest vinner eller ikke, men de spiller ikke på hesten de tror vinner dersom de ikke får gode nok odds. Slik er det jo med oss mennesker generelt også, vi kjøper ikke noe hvis prisen ikke er riktig. Slik er det altså med odds. Proffene har derfor forberedt en grundig løpsanalyse før de spiller på løpene og oddsen må være god nok, på de hestene de tror de vinner.

Trav på nettet

Flere selskaper på nett tilbyr spill på både trav og galopp, og konkurrerer ofte om å gi best odds. Derfor bør også du sammenligne hvem som gir best odds på de hestene du har tro på, før du leverer spillet ditt.